Goda nyheter! Vi kommer alla att dö!


Vänte, lite! Det är väl inte goda nyheter? Jo, för vissa är det det. Nämligen de som tror de kommer till himlen när de dör. Naturligtvis är då det ultimata att alla dör samtidigt. Snacka om raveparty!

Harold Camping, en kristen radiopratare, har i samtal med Gud fått reda på att Armageddon börjar alldeles strax. Nämligen redan den 21:e maj 2011. Det är inte ens två veckor kvar innan Jorden går under. Anledningen till att ingen annan fått reda på det är såklart att detta är en kunskap som bara meddelats sant troende.

Men varför bryr jag mig om vad några stollar tror kommer hända den 21:e? För att skadan de gör sig själva och sin omgivning kan få tragiska konsekvenser. För bara några veckor sedan var det en kvinna, som för att rädda sina barn från att genomlida Domedagen försökte skära halsen av dem. Jag tänker på alla de som i sin visshet att de kommer bli upplyfta till himlen om ett par veckor sagt upp sig från sina jobb, spenderat alla sina besparingar på att sätta upp reklamaffischer och åker runt i sina reklampelare till fordon för att missionera. Deras situation den 22:e kommer vara extremt jobbig.

Kommer då dessa människors tro få sig en fatal smäll den 22:e? Nej, det är inte troligt. Undergångsprofetior går det tretton på dussinet på och när det inte händer nåt på den förutsedda dagen så blommar bortförklaringarna upp som ökenblommor efter ett ösregn. Min egen förutsägelse är att undanflykten blir att domedagen avvärjdes för att de bad så hårt att Gud stuvade om i sin kalender och sköt upp världens undergång.

Vad tror du?

Annonser

En reaktion till “Goda nyheter! Vi kommer alla att dö!

  1. Jag hoppas verkligen att Armegeddon kan vänta någon vecka. Det är ju snart löning och vi ska ha fest den 28/5.

    Nä, skämt o sidor. Jag kan inte för ett ögonblick tro att Mr Camping själv tror på sin profetia. Detta gör mig väldigt nyfiken på hans egentliga motiv att gå ut med denna varning (eller vad det nu är?). Jag lutar mest åt att Camping, och hans likasinnade, ”går loss på” vetskapen att de orsakar svagbegåvade människor fysiskt och psykiskt lidande vilket gör honom (dem) slående lik(a) t ex en viss Charlie Manson!

    Tack för en mycket bra och intres(sant) sida.

    MVH Tony

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s