Tror du att du sett ett spöke?


LabanOm du tror att du sett ett spöke, fråga dig följande:

  1. Låg du i sängen? Var uppenbarelsen åtföljd av paralyserande skräck? Hallucinationer av den här typen är vanliga när du har sömnparalys.
  2. Bar spöket kläder? Om så, varför det?
  3. Om du tror att spöket var någon du känt, varför skulle just den här personen kunna bryta sig igenom ”andevärlden” när 107+ miljarder andra människor som dött inte kan?
  4. Även när spökjägare hittar ”bevis” för andekommunikation, varför är den otydlig och full av störningar? Varför är det aldrig ett klart och viktigt meddelande som framförs?
  5. Varför är mänskliga spöken de som syns oftast? Människor är en livsform precis som alla andra djur så varför rapporteras inte miljarder syner av guldfisk-, kackerlacks- och dinosauriespöken?
  6. Sist och viktigast, kan du bevisa att det hänt något övernaturligt eller paranormalt? För innan det finns tydliga bevis för ”spöken” så sorteras den idén in tillsammans med gudar, varulvar och andra mytiska varelser.

/Fritt översatt från en Facebook-kommentar av David G. McAfee

Annonser

En reaktion till “Tror du att du sett ett spöke?

  1. Man kan också ta upp varför döda människor nästan alltid GÅR i trappor. Trots att dom inte har någon fast materia och också påstås kunna sväva genom väggar, tak och golv ju – men just i trappor, där GÅR dom av någon underlig anledning. Ljudligt också. Oftast trätrappor med, för den delen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s